Geschiedenis

Jong&Out is in 2007 opgestart door COC Nederland en een groep lesbische, homo, bi, transgender en intersekse (LHBTI)-jongeren tot en met achttien. De directe aanleiding was het feit dat dat jaar voor het eerst een 16-min boot meevoer tijdens de Amsterdamse Gay Pride. Sinds de start met de eerste Jong&Out groep in Amsterdam is het netwerk van meetings locaties gegroeid van een netwerk van meer dan tweeëntwintig meeting locaties. Ook het aantal leden op de website groeit elke dag.

Jong&Out is een community van en voor jongeren.

Haarlem

Elke 2e zaterdag van de maand is er een Jong&Out meeting in Haarlem. We komen samen in Jongerencentrum Flinty’s van 13:00 tot 17:00 uur. Elke maand is er een andere activiteit tijdens de meeting, maar jongeren zijn niet verplicht om mee te doen. Zij kunnen ook lekker ontspannen, praten met elkaar, poolen, tafeltennissen en spelletjes spelen.

Contact

https://instagram.com/jongenouthaarlem

www.facebook.nl/jongenouthaarlem

jongenout@cockennemerland.nl

Veiligheid en privacy

Jong&Out is een veilige omgeving waar LHBTI+ jongeren met elkaar kunnen praten over hun coming-out, eventuele problemen die zij tegenkomen als LHBTI+ jongere, liefde en relaties of gewoon kunnen praten over wat hen bezighoudt.

De website en de meetings zijn uitsluitend toegankelijk voor jongeren tot en met 18 jaar.