Jong&Out is dé community voor lesbo’s, homo’s, bi’s, transgenders en in dubio’s tot en met 18 jaar

Jong&Out is in 2007 ontstaan door een groep van enthousiaste Lesbische, Homo, Bi en Transgenderjongeren (LHBT-jongeren) die zelf meetings organiseerde en een forum beheerde. Inmiddels is Jong&Out uitgegroeid tot een online community met meer dan 3.000 leden en vinden er op meer dan vijftien plekken in Nederland één keer per maand meetings plaats. COC Nederland ondersteunt Jong&Out bij het mogelijk maken van de website en het begeleiden en trainen van de vrijwilligers.

Haarlem
Elke 2e zaterdag van de maand is er een Jong&Out meeting in Haarlem. We komen samen in Jongerencentrum Flinty’s van 13:00 tot 17:00 uur. Elke maand is er een andere activiteit tijdens de meetings, maar jongeren zijn niet verplicht om mee te doen. Ze kunnen ook lekker chillen, poolen, tafeltennissen en spelletjes spelen.

Contact
www.facebook.nl/jongenouthaarlem
06 83 41 99 85 (bellen of appen)
jongenout@cockennemerland.nl

Veiligheid en privacy
Jong&Out is een veilige omgeving waar LHBT-jongeren met elkaar kunnen praten over hun coming-out, problemen die ze tegenkomen als LHBT-jongere, liefde en relaties, of gewoon kunnen praten over wat hen bezighoudt. De website en de meetings zijn uitsluitend toegankelijk voor jongeren tot en met achttien jaar.