De voorlichtingslessen worden gegeven door vrijwilligers van COC Kennemerland. Dit is een lidvereniging van COC Nederland. Alle vrijwilligers/voorlichters zijn in het bezit van een VOG. Zie voor meer informatie ook onze officiele website: www.coc-kennemerland.nl

Het werkgebied van COC Kennemerland is bepaald door COC Nederland en bestaat uit: gemeenten Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Uitgeest, Velsen en Zandvoort)

Wilt u voorlichting voor uw school buiten deze regio? Kijk dan op voorlichtingindeklas.nl om te weten bij wie u kunt aankloppen voor lessen.

Vragen over voorlichting? Vul onderstaand formulier in of mail direct naar voorlichting@cockennemerland.nl voor algemene vragen. Klik hier wanneer je erover denkt om voorlichter te worden. Of wilt u lessen aanvragen voor uw school, klik dan hier.

Met een aanvraag gaat u akkoord met de verwerking van persoonsgegevens. COC voorlichting gebruikt deze alleen voor registratie van de aanmelding en niet voor andere doeleinden.

Lees voor u onderstaand formulier invult onze Privacy Voorwaarden.